Ugradnja klima uređaja – Servis klima uređaja

Profesionalna ugradnja klima uređaja

Profesionalci u svakom aspektu našeg zanata, proverite...

Ugradnja klima uređaja

Klima servis "Pingvin" je jedna od vodecih u nasoj zemlji kada su u pitanju ugradnja klima uređaja, servisiranje klima uređaja i distribucija klima uredjaja.
Nase dugogodisnje iskustvo garantuje najbolji servis klima uređaja,montazu i odrzavanje klima uredjaja.Vrsimo i prodaju klima uredjaja uz najiskreniji savet u vezi kvaliteta,snage i nacina rada istog.Nasa ekipa je opremljena najmodernijim profesionalnim alatom za ugradnju i servis klima uredjaja,uvek spremna da odgovori na sve profesionalne izazove,pri tom postujuci vase vreme..
Klima servis "Pingvin" takođe se bavi projektovanjem grejnih i rashladih sistema za objekte kao i potpuno klimatizovanje istih. Ugrađujemo sve vrste klima uređaja: zidne klima uređaje , plafonske klima uređaje, prozorske klima uređaje, kombinovane klima uređaje, klima uređaje sa jednom centralnom spoljnom jedinicom itd... Radimo sve što ima veze sa klima uređajima i sve veličine klima uređaja.
Domen nasih usluga obuhvata:
-servisiranje klima uredjaja
-ugradnju klima uređaja
-montazu i demontazu klima uređaja
-ciscenje unutrašnjih jedinica i kompletnih sistema
-dopunu freona....
Nase usluge dostupne su po veoma pristupacnim cenama uz maksimalno angazovanje.Kvalitet naseg rada potvrdjuje veliki broj zadovoljnih kupaca!

Na našem sajtu možete online zakazati termin ugradnje ili servisa vašeg klima uređaja i to sve  ovde  ZAKAZIVANJE

Takođe imate kompletnu ponudu klima uređaja koje nudimo uz našu profesionalnu montažu u našem  WEB SALON-u

Za sve informacije je najbolje da nas kontaktirate i da saznamo kakve su vaše potrebe da bi ste dobili od nas najbolju povratnu informaciju.

Unapred zahvalni, klima servis "PINGVIN"

Servis klima uređaja

Ugradnja klima uređaja